https://www.high-endrolex.com/32 Seminar regional 'Zborul VFR in FIR Bucuresti VEST' - vineri 3 Aprile 2015, ARAD

Seminar regional 'Zborul VFR in FIR Bucuresti VEST' - vineri 3 Aprile 2015, ARAD

Seminar regional 'Zborul VFR in FIR Bucuresti VEST' - vineri 3 Aprile 2015, ARAD

Pe 3 aprilie 2015  AOPA Romania organizeaza impreuna cu RATCA - Asociatia Profesionala a Controlorilor de Trafic din Romania -  seminarul regional "Zborul VFR in FIR Bucuresti Vest". Evenimentul va avea loc la sala de conferinte de la Hotelul Iris, str Capitan Ignat nr 1, ARAD. Ora de incepere: 17h.

Evenimentul se inscrie in linia de actiuni "Educatie, nu legislatie" promovate de AOPA Romania prin care se urmareste organizarea de intalniri periodice in care membri Asociatiei sa poata dezbate impreuna cu invitatii teme de interes pentru aviatia generala din Romania.

Vom avea ca invitati controlorii de trafic din turnurile Timisoara, Arad si Oradea.

Se vor discuta impreuna cu colegii de la consolele de dirijare problemele aparute in practica zborului VFR in FIR Bucuresti specifice zonei de Vest atat din partea pilotilor cat si din partea controlorilor de trafic. Va fi un moment foarte bun sa ne cunoastem cu cei cu care comunicam in fonie, si fiecare dintre noi sa stie ce informatii sunt relevante, ce drepturi si obligatii avem. 

La eveniment membri AOPA Romania pot veni insotiti de invitati cu singura conditie ca acestia sa fie tot piloti sau proprietari de aeronava ca sa putem pastra discutiile la un nivel constructiv.

Participarea este permisa doar celor care se inscriu pe site folosind formularul de mai jos.

Va asteptam si nu uitati "Educatie, nu legislatie"

 

Mai multe informatii despre RATCA - www.ratca.ro

Mai multe informatii despre AOPA Romania - www.aopa.ro

Comentarii

  • Retezan Remus
    24.03.2015

    Sa nu uitam: "Simplu si eficient!" Personal, militez pentru reducerea birocratiei si simplificarea procedurilor. Accesul mai simplu la aviatie (ma refer la ULM) atarge mai multi membri, actiuni colective mai multe, mai dinamice si mai interesante. Stresul la sol si in aer trebuie limitat! Aceasta e prima masura de siguranta ce trebuie luata!

Lasa un comentariu

10 + 10 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32