https://www.high-endrolex.com/32 AOPA Romania - Echipa

Echipa

Andrei Zincenco

Presedinte AOPA Romania

Andrei Zincenco antreprenor roman cu peste 24 de ani de experienta in industria IT, combina cu succes competentele si experienta in IT cu pasiunea pentru zbor si activitatile in aer liber. In anul 2007 a fost implicat activ la redactarea legislatiei ULM (OMT 630). Prezent în Comisiile şi Grupurile de lucru pentru Codul Aerian, AIP VFR, Legislatie ULM, RACR-IADC. Pilot si proprietar de aeronave din anul 2004. Instructor de zbor ULM din anul 2007.

Membru fondator AOPA Romania.

Gabriel Iosif

Vicepresedinte Aeronave Certificate

Pilot cu licenta PPL obtinuta in Florida si numeroase raiduri aeriene la activ.

Membru fondator AOPA Romania.

Vlad Codreanu

Vicepresedinte Aeronave Necertificate

Vlad este absolvent al Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" Iaşi, pilot şi proprietar de avion din anul 2010, reprezentant în România a ATEC v.o.s. Cehia.
Iubitor al zborurilor "cross country" - în ţară şi în afara ei a activat în permanenţă pentru drepturile şi libertăţile aviatorilor din toate ramurile aviaţiei, pentru creşterea siguranţei în zbor fără limitarea dreptului de a zbura liber, pentru creşterea nivelului de pregătire specifică a piloţilor, pentru respectarea reglementărilor şi îmbunătăţirea lor acolo unde este necesar.
Prezent în Comisiile şi Grupurile de lucru pentru Codul Aerian, AIP VFR, Legislatie ULM, RACR-IADC.

Dragos Stoicescu

Vicepresedinte Romania Sud

FI(A) – SEP zbor normal si acrobatie / inalta acrobatie avioane Zlin 142, 726, 526, Extra 300, IAR 46, etc, . Personal tehnic licentiat in avioane Extra 300 voluntar in cadrul AR. FI, examinator, inspector navigabilitate, pilot incercare avioane ULM, voluntar in cadrul AR. Constructor, dupa proiecte propii, a avioane ULM CONDOR YR-6131 si FALCON YR-6231. Fost component al Lotului National de Acrobatie si multiplu campion national. Membru, in baza deciziei MT, in comisia de realizarea a legislatiei specifice aeronavelor ULM. Membru fondator AOPA-Romania.

Supervizeaza activitatea din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Albert Malaxa

Vicepresedinte Romania Est

Albert Malaxa este fondatorul Aerial Club si al Aerodrom Aerial Club Vadeni. Are 3000+ ore zbor este instructor de zbor si inspector/examinator ULM In cadrul Aeroclubului Romaniei.

Supervizeaza activitatea din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa.

David Nagy Molnar

Vicepresedinte Romania Nord

David Nagy Molnar este un pilot cu licenta PPL foarte activ si in acelasi timp administratorul aerodromului Ineu (BH).

Supervizeaza activitatea din judeţele Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Cluj, Mureş, Harghita, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Maramureş.

Stefan Sabau

Vicepresedinte Romania Vest

Cu un total de 4500 ore de zbor si o experienta ca si controlor de trafic de 9 ani, Stefan Sabau este detinator de aeronave ulm si de aeronave certificate si constructor de aeronave.
Pilot cu ATPL SEP IR, FI SPL, FI INSPECTOR ULM.
Controlor trafic aerian TWR supervizor

Supervizeaza activitatea din judeţele Olt, Dolj, Mehedinţi, Vâlcea, Gorj, Caraş Severin, Timiş, Arad, Bihor

Vladimir Stoicescu

Vicepresedinte Relatii Internationale

Vladimir este absolvent al unei facultati de aeronautica din Statele Unite ale Americii si este specializat in tehnologia zborului. Este Pilot Comercial (ASEL-AMEL) si piloteaza din 2005. Ca Instructor, acesta preda in SUA cursurile de Pilot Privat, Pilot Comercial si este desemnat ca Instructor ce preda lectii de vrie.
La sol, el scrie despre aviatie pentru ziarul Adevarul.

Dragos Radulescu

Director Dezvoltare

Pilot extrem de activ cu capacitatea remarcabila de a identifica si de a valorifica oportunitati de afaceri.

Elena Iancu

Secretariat

Elena este cea care tine in ordine dosarele membrilor si face ca toate evenimentele asociatiei sa se desfasoare fara probleme organizatorice. Extrem de organizata ea este cea care ne ajuta sa avem toate actele in regula.

phone cases near megood qualitybuy it now https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32