https://www.high-endrolex.com/32 seminar interactiv Frazeologie & Zone Restrictionate

Seminar interactiv: Frazeologie & Zone restrictionate

Seminar interactiv: Frazeologie & Zone restrictionate

Noi, cei din AOPA Romania, credem cu tarie ca educatia si nu suprareglementare este solutia cresterii sigurantei zborului. In acest spirit organizam seminarul interactiv "Frazeologie & Zone restricitionate". Este un prilej sa ne intalnim si sa facem un schimb de experienta despre elemente practice intalnite in timpul zborului. Vom face impreuna o trecere in revista a principalelor fraze cheie in comunicatia radio folosind foarte multe exemple practice. Rapoarte de pozitie catre FIC Bucuresti, fraze tip pentru intrarea intr-un CTR, si multe altele vor fi prezentate in prima parte a seminarului. Dupa acest seminar te vei simti mult mai confortabil sa comunici prin radio.
In partea a doua a seminarului vom discuta despre zonele restrictionate pe care le putem intalni in timpul zborului VFR. Vei primi raspunsul la multe intrebari relevante cum ar fi: Unde sunt localizate principalele zone de restrictie? Cum si de unde afli daca sunt active? Cu cine trebuie sa iei legatura din aer pentru a primi aprobarea de a tranzita o astfel de zona? 
Si de la cine poti avea informatia mai de la sursa decat de la AOPA Romania si partenerii nostri RATCA - Asociatia Profesionala a Controlorilor de Trafic din Romania? Impreuna cu ei iti vom oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai pe aceasta tema.

Pentru mai multe detalii si pentru inscriere accesati http://evenimente.aopa.ro.
 

Lasa un comentariu

8 + 6 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32