https://www.high-endrolex.com/32 Seminar AOPA: Planificarea Zborului. Partea I - FPL &PIB.

Seminar AOPA Romania: Planificarea Zborului. Partea I - FPL &PIB.

Seminar AOPA Romania: Planificarea Zborului. Partea I - FPL &PIB.

Noi, cei din AOPA Romania, credem cu tarie ca educatia si nu legislatia (suprareglementarea) este solutia cresterii sigurantei zborului. In acest spirit organizam seria de seminare interactive "Planificarea zborului". Este un prilej sa ne intalnim si sa facem un schimb de experienta despre elemente practice necesare unei corecte planificari a zborului. Vom afla de la profesionistii de la Briefing Otopeni cum sa depunem un plan de zbor (FPL) corect - cu multe exemple practice . PIB (Pre-flight Information Bulletin) va fi "decodificat" pentru noi in asa fel incat sa fim mai informati privitor la restrictiile aflate pe traiectul viitorului zbor. 

In partea a doua a seminarului vom disemina informatii despre cazurile recente de Controlled Airspace Infringement - Intrari neautorizate in spatii aeriene controlate. Din fericire nu s-au produs accidente in urma acestor intrari neautorizate dar este bine sa stim cum sa nu ajungem in situatia respectiva.

Si de la cine poti avea informatia mai de la sursa decat de la AOPA Romania si partenerii nostri RATCA - Asociatia Profesionala a Controlorilor de Trafic din Romania? Impreuna cu ei iti vom oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai pe aceasta tema.

In seminarul urmator, a carui data de organizare va fi comunicata in timp util, vom aborda problematica planificarii zborului din punct de vedere al decodificarii situatiei meteo.

Vezi mai multe detalii si inregistreaza-te.

Lasa un comentariu

8 + 7 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32