https://www.high-endrolex.com/32 AOPA Romania - Prezentarile tinute in cadrul evenimentului "FPL&PIB", partea I-a, sunt disponible acum pentru descarcat

Prezentarile tinute in cadrul evenimentului "FPL&PIB", partea I-a, sunt disponible acum pentru descarcat

Prezentarile tinute in cadrul evenimentului "FPL&PIB", partea I-a, sunt disponible acum pentru descarcat

Pentru a raspunde numeroaselor cereri de a pune la dispozitie materialele dupa care s-au tinut prezentarile in cadrul evenimentelor organizate de AOPA Romania am introdus o noua sectiune in site-ul www.aopa.ro. In meniul Articole a aparut optiunea de Download. In aceasta sectiune veti gasi de aici incolo toate documetele pe care le vom genera cu ocazia evenimentelor noastre si nu numai.
Pentru a avea acces la aceste documente este necesara fie completarea unui mini formular la fiecare document dorit fie crearea unui cont pe site. Optiunea a doua va asigura confortul de a nu mai trebui in viitor sa completati miniformularul si sa asteptati link-ul de descarcare pe email. 

Materialele video se vor posta in continuare pe canalul de Youtube a Asociatiei, filmul evenimentului FPL& PIB - partea I a - va fi disponibil in prima saptamana din Mai.
Evenimentul urmator "FPL & PIB" - partea a IIa - Meteo va fi anuntat in scurt timp, stati pe receptie.

Va dorim lectura plactua si nu uitati ca "Educatia, nu legislatia" este cea mai sigura cale de a creste siguranta aeriana.
Cer senin


 

Lasa un comentariu

2 + 3 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32