https://www.high-endrolex.com/32 Comunicat de presa referitor la situatia de la LRFL

Comunicat de presa referitor la situatia de la LRFL

Comunicat de presa referitor la situatia de la LRFL

Comunicat de presă
 

Asociația Piloților și Proprietarilor de Aeronave AOPA România urmărește cu îngrijorare recentele evenimente care au loc la Aerodromul Floreni (LRFL).

 

Ne exprimăm pe această cale regretul că în urma unor investiții importante de necontestat în plan financiar cât și în urma unei munci susținute cu rezultate vizibile certificarea Aerodromului Floreni, în loc să fie un prilej de bucurie pentru mica comunitate de aviație generală din România, a devenit un moment conflictual.

 

Găsim condamnabil faptul că s-a încercat amplificarea conflictului prin reclamarea nejustificată a piloților aterizați în mod legal pe Aerodromul Floreni la acea dată ceea ce este in opinia noastră un deserviciu major adus comunității de aviație generală din România.

 

Unii dintre cei reclamați nejustificat sunt membrii AOPA Romania ceea ce va determina o reacție legală din partea Asociației noastre dacă astfel de practici se vor mai repeta!

 

Fără sa luăm partea niciunuia dintre cei implicați în acest conflict atragem atenția că o astfel de situație nu face decât să asigure argumente puternice celor care doresc limitarea libertăților noastre de zbor ceea ce este un fapt regetabil pentru că în final reprecursiunile vor fi împotriva noastră a tuturor piloților și proprietarilor de aeronave.

 

Rugăm protagoniștii acestor evenimente să rezolve orice conflicte au într-o manieră în care Aerodromul Floreni să redevină o destinație de zbor atrăgătoare atât pentru piloții români cât și pentru cei străini.

 
Andrei Zincenco                                                                                                                               Bucuresti
VP AOPA România                                                                                                                           30.07.2013
 
 
 

Despre AOPA România:

AOPA România este până în prezent cea mai activă asociaţie de profil în apărarea drepturilor şi libertaţilor noastre de zbor. AOPA România monitorizează atent propunerile şi initiativele legislative relevante in domeniul zborului şi reacţionează rapid pe cale legală dacă sesizează că acestea ar aduce ingrădiri inutile.

AOPA România este singura organizaţie de profil din ţară afiliată la cea mai puternică organizaţie mondială a piloţilor şi proprietarilor de aeronave de aviaţie generală la nivel mondial - International Council of Aircraft Owners and Pilots Associtation. Acest fapt conferă membrilor AOPA România prestigiul de a face parte din cea mai renumită asociaţie a piloţilor pe plan mondial. Calitatea de membru AOPA România este recunoscută internaţional şi atrage automat avantajele globale disponibile membrilor AOPA.

Lasa un comentariu

4 + 7 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32