https://www.high-endrolex.com/32 Comunicat de presă al AOPA România referitor la conflictul de muncă de la ROMATSA.

Comunicat de presă al AOPA România referitor la conflictul de muncă de la ROMATSA.

Comunicat de presă al AOPA România referitor la conflictul de muncă de la ROMATSA.

Comunicat de presă al AOPA România
referitor la conflictul de muncă de la ROMATSA,
 

AOPA România urmărește cu îngrijorare evenimentele ce se desfășoară în aceste zile la ROMATSA.

Asociația AOPA România reprezintă interesele membrilor săi, piloți și proprietari de aeronave, în domeniul aviației generale din România. În această calitate facem un apel la găsirea unei rezolvari rapide și convenabile atât sindicatului controlorilor de trafic cât și conducerii ROMATSA, rezolvare care să ducă la evitarea grevei generale anunțată pentru data de 1 septembrie 2015.

Zburând zilnic interacționăm des prin fonie pe parcursul duratei zoborului cu cei aflați în spatele ecranelor de control de trafic. O grevă generală ar disturba și aviația generală din România putând avea serioase implicații asupra siguranței zborului. Fără să luăm partea nimănui rugăm insistent parțile implicate în conflictul sindical să facă toate eforturile pentru a nu se ajunge în acestă situație extremă. 

Pe linie profesională suntem alături de prietenii și partenerii noștri controlorii de trafic din Asociația Controlorilor Români de Trafic Aerian (RATCA) și înțelegem pe deplin stresul suplimentar pe care l-au suportat în ultimul timp. Considerăm că au dat dovadă de un profesionalism desăvârșit pe tot parcursul acestui conflict menținând la standarde ridicate actul profesional pe care îl îndeplinesc zilnic.

Andrei Zincenco                                                                                        

Preşedinte AOPA România                                                                             

Bucureşti 2015.08.31

Lasa un comentariu

1 + 4 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32