Comunicat de presa AOPA Romania referitor la tragedia aviatica din data de 20 ianuarie 2014.

Comunicat de presa AOPA Romania referitor la tragedia aviatica din data de 20 ianuarie 2014.

Comunicat de presă

 

În urma numeroaselor solicitări venite din partea mass-media de a participa la emisiuni referitoare la tragicul eveniment din data de 20.ianuarie.2014 în care o aeronava tip BN2 înmatriculată YR BNP s-a prăbușit lângă localitatea Petreasa, jud. Alba, AOPA România face publice următoarele:

 

În acest moment se află în desfășurare o anchetă oficială care are ca scop elucidarea cauzelor care au dus la această tragedie. Considerăm inoportun să ne pronunțăm public asupra celor întâmplate deorece nu suntem în posesia niciunei dovezi care facă lumină în acest caz.

Așteptăm cu interes rezultatele oficiale ale accidentului și vom disemina imediat ce vor fi disponibile informațiile ce privesc siguranța zborului în așa fel încât să contribuim și noi la creșterea acesteia și la prevenirea pe viitor a altor accidente asemănătoare.

 

Suntem alături de familiile îndureratea ale celor două victime, studenta Aurelia Ion și pilotul Adrian Iovan, și le transmitem sincerele noastre condoleanțe pentru pierderea incomensurabilă pe care au suferit-o.

Supraviețuitorilor accidentului atât medicilor care erau la bord cât și colegului nostru de zbor copilotul Răzvan Petrescu le urăm însănătoșire grabnică și completă și multă putere să treacă peste cele întâmplate.

Lasa un comentariu

6 + 10 =