https://www.high-endrolex.com/32 Consultari privind modificarea ATM si redimensionare CTR

Consultari privind introducerea noilor frecvente FIS si extinderea unor CTR-uri

Consultari privind introducerea noilor frecvente FIS si extinderea unor CTR-uri

Pe data de 11.03.2015, la invitatia expertilor de la ROMATSA, am participat la consultarea utilizatorilor spatiului aerian privind modificarea sistemului ATM prin introducerea in operare a unor noi frecvente FIS/ALRS si extinderea/redimensionarea unor zone de control de aerodrom in FIR Bucuresti. 

Prima parte a discutiilor s-a centrat pe introducerea/oficializarea celor patru frecvente suplimentare extrem de necesare extinderii acoperirii radio a FIC Bucuresti la nivelul intregului FIR Bucuresti (tot teritoriul national).

In partea a dou a discutiilor s-au prezentat modificarile acelor CTR-uri in care unele proceduri de apropiere IFR ieseau in spatiul G. Este vorba de Tulcea, Bacau, Cluj, Oradea, Baia Mare si Satu Mare. In principiu noile forme ale CTR-urilo vor fi oficiale in Mai 2016. Pana atunci puteti citi in Minuta atasata despre aceste modificari.
Vom reveni pe acest subiect in timp util. 

Implica-te si tu in crestrea sigurantei zborului. Pentru a preveni posibilele intrari neautorizate in CTR-urile modificate da zburatorilor din zona ta link-ul( forward la email, link catre site, share pe FB) catre acest articol ca sa stie din timp ca acestea se vor schimba. 
 

Lasa un comentariu

9 + 0 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32