Intalnirea GL139/2014, runda II

Intalnirea GL139/2014, runda II

Astazi, 26.05.2014, s-a intrunit grupul de lucru GL139/2014 in a doua runda de discutii pentru schimbarea "Reglementare aeronautică civilă română privind amenajarea, utilizarea şi înregistrarea aerodromurilor civile, RACR-AD-IADC, ediţia 2 / 2014"

La intalnire au fost prezenti reprezentatii Ministerului Transporturilor, AACR, Aerodrom Tuzla, Aeroclubului Romaniei si AOPA Romania.

AOPA Romania a cerut si a justificat numeroase modificari pe textul Reglementarii. Multe dintre ele s-au acceptat, asteptam cu interes versiunea modificata.

Multumim membrilor nostri care au contribuit la propunerile de modificare, domnului Alec Sturza, domnului Costel Mihalache si domnului Vlad Codreanu. Am dovedit in acest fel ca suntem o asociatie puternica care prin experienta cumulata a membrilor sai a putut formula si sustine un punct de vedere realist asupra problematicii discutate.

Atasam TEXTUL ADNOTAT DE AOPA cat si SCRISOAREA DESCHISA.

Urmatoarea intalnire este Vineri 30.05 si subiectul va fi identificarea din RACR AD PETA a caracteristicilor aplicabile aerodroamelor inregistrate pentru trafic de aviatie generala VFR Zi.

Asteptam sugestii privitoare la imbunatatirea textului reglementarii pe adresa legislatie@aopa.ro pana cel tarziu 29.05.2014 ora 18:00.

Cer senin

AOPA Romania

 

Lasa un comentariu

9 + 8 =