https://www.high-endrolex.com/32 AOPA Romania - Seminar interactiv: Frazeologie & Zone restrictionate

Seminar interactiv: Frazeologie & Zone restrictionate

  • 17h00-19h30
  • Muzeul Aviatiei, Bucuresti
Noi, cei din AOPA Romania, credem cu taria ca educatia si nu legislatia este solutia cresterii sigurantei zborului. In acest spirit organizam seminarul interactiv "Frazeologie & Zone restricitionate". Este un prilej sa ne intalnim si sa facem un schimb de experienta despre elemente practice intalnite in timpul zborului. Vom face impreuna o trecere in revista a principalelor fraze cheie in comunicatia radio folosind foarte multe exemple practice. Rapoarte de pozitie catre FIC Bucuresti, fraze tip pentru intrarea intr-un CTR, si multe altele vor fi prezentate in prima parte a seminarului. Dupa acest seminar te vei simti mult mai confortabil sa comunici prin radio.
In partea a doua a seminarului vom discuta despre zonele restrictionate pe care le putem intalni in timpul zborului VFR. Vei primi raspunsul la multe intrebari relevante cum ar fi: Unde sunt localizate principalele zone de restrictie? Cum si de unde afli daca sunt active? Cu cine trebuie sa iei legatura din aer pentru a primi aprobarea de a tranzita o astfel de zona? 
Si de la cine poti avea informatia mai de la sursa decat de la AOPA Romania si partenerii nostri RATCA - Asociatia Profesionala a Controlorilor de Trafic din Romania? Impreuna cu ei iti vom oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai pe aceasta tema.

Vezi mai multe detalii

Lasa un comentariu

8 + 10 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32