https://www.high-endrolex.com/32 AOPA FlyIn & Barbeque

AOPA FlyIn & Barbeque

  • 10:00 -
  • Aerodrom Sirna
Se termina un an in care am muncit mult. Am scris in carnetul de zbor Asociatie numeroase ore de discutii impreuna cu partenerii nostri de dialog de la Ministerul Transporturilor, ROMATSA, Autoritatea Aeriana sau Aeroclubul Romaniei. Am organizat 3 seminare de succes. Doua in Bucuresti si unul in Arad, la care am avut o prezenta numeroasa si am purtat discutii benefice pentru dezvoltarea aviatiei generale din Romania. In plan extern am fost prezenti la ambele intalniri regionale IAOPA desfasurate in Norvegia si Franta, intalniri la care am initiat si sustinut procesul unificarii beneficiilor membrilor AOPA din intreaga Europa. Pentru ca suntem asociatia pilotilor si proprietarilor de aeronave am zburat mult anul acesta. Am fost parteneri si am zburat la BIAS 2015. Am zburat la toate show-urile aeriene importante din Romania. Si cand nu am zburat am schimbat site-ul Asociatie si am finalizat implementarea de CAS CRM. Pe scurt a fost un an plin.
A venit si momentul in care sa ne intalnim doar pentru relaxare. Sa ne intalnim sa zburam si sa radem impreuna la un gratar campenesc.
De ziua Romaniei va invitam la ultimul FlyIn al anului 2015 - AOPA FlyIn & Barbeque. Puteti veni fie cu avionul fie cu masina personala, important este sa veniti. Nu aveti cu cine sa lasati copiii? Veniti cu ei la Aerodrom, se vor simti foarte bine.
Nu ratati ultimul FlyIn din 2015. Va asteptam.

Vezi mai multe detalii

Lasa un comentariu

0 + 4 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32