https://www.high-endrolex.com/32 Bun venit la AOPA Romania!

Bun venit la AOPA Romania!

Bun venit la AOPA Romania!

Cu peste 400.000 de membri, adică două treimi dintre piloţii din Statele Unite, AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association) este cea mai mare şi mai influentă asociaţie a piloţilor şi proprietarilor de aeronave din lume. La acestia se adauga peste 23.000 membrii in Europa, reprezentati la nivelul UE de IAOPA (International Council of Aircraft Owners and Pilots Associtation) organism la care AOPA Romania este membru cu drepturi depline inca din anul 2006.

Scopurile AOPA Romania sunt sa previna restrictiile inutile si taxarea exagerata aplicate aviatiei generale, sa reprezinte interesele membrilor sai, sa contribuie la cresterea sigurantei zborului si sa promoveze interesele aviatiei generale.

Evoluţiile din ultimii ani precum creşterea numărului de piloţi privaţi şi a numărului aeronavelor particulare ne îndreptăţesc să credem că şi la noi în ţară activitatea de aviaţie generală a decolat. Convinşi că împreună putem face mai mult decât putem face fiecare în parte am înfiinţat in anul 2006 AOPA Romania ca Asociaţie a Piloţilor şi Proprietarilor de Aeronave din România, care, pe de o parte, să reprezinte interesele noastre în faţa organelor de reglementare, şi pe de altă parte să ajute membrii săi să zboare mai mult şi mai în siguranţă.

Cu licenţe ce acoperă întregul spectru al aviaţiei generale, de la motodeltaplan şi avion ultrauşor până la PPL (Private Pilot License), membrii fondatori sunt cu toţii fie proprietari de aeronave ultrauşoare, fie direct interesaţi de zborul cu aceste aeronave, ceea ce oferă garanţia că interesele aviatiei generale vor fi promovate şi apărate de către asociaţie.

Pe lângă partea legală în care o asociaţie si-a dovedit din plin utilitatea, dorim sincer ca AOPA Romania să promoveze apropierea umană între membrii săi prin organizarea de zile de zbor şi raiduri atât în ţară cât şi peste hotare. Considerăm că împreună, ca membri AOPA Romania, putem trăi momentele magice ale zborului şi ale prieteniei.

Lasa un comentariu

8 + 4 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32