https://www.high-endrolex.com/32 Avantaje Membri AOPA Romania

Avantaje Membri AOPA Romania

Avantaje Membri AOPA Romania

AOPA are nevoie de TINE, tu ai nevoie de AOPA!

 

 

Cu peste 400.000 de membri, adică două treimi din piloţii Statelor Unite, AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association) este cea mai mare şi mai influentă asociaţie a piloţilor şi proprietarilor de aeronave din lume. La acestia se adaugă peste 23.000 de membri în Europa, reprezentaţi la nivelul UE de IAOPA (International Council of Aircraft Owners and Pilots Association) organism la care AOPA România este membră cu drepturi depline încă din anul 2006.
 
Scopurile AOPA România sunt să prevină restricţiile inutile si taxarea exagerată aplicate aviaţiei generale, să reprezinte interesele membrilor săi, să contribuie la cresterea siguranţei zborului şi să promoveze interesele aviaţiei generale.
 
De ce sa devii membru AOPA România?
 
AOPA România este pană în prezent cea mai activă asciaţie de profil în apărarea drepturilor şi libertaţilor noastre de zbor. AOPA România a avut o contribuţie majoră la forma actuală a Legii 912/2010, delegaţii săi făcând parte din echipa care impreună cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor au negociat şi scris actualul text de lege. AOPA România monitorizează atent propunerile şi initiativele legislative relevante in domeniul zborului şi reacţionează rapid pe cale legală dacă sesizează că acestea ar aduce ingrădiri inutile. Alătură-te astăzi nouă şi puterea noastră de a te proteja va creşte.
 
AOPA România este singura organizaţie naţională de profil afiliată la cea mai puternică organizaţie mondială a pilotilor şi proprietarilor de aeronave de aviaţie generală la nivel mondial - International Council of Aircraft Owners and Pilots Associtation. Acest fapt conferă membrilor AOPA România prestigiul de a face parte din cea mai renumită asociaţie a piloţilor pe plan mondial. Calitatea de membru AOPA România este recunoscută internaţional şi atrage automat avantajele globale disponibile membrilor AOPA.
 
Dacă devii membru AOPA România, pe lângă toate cele descrise mai sus, beneficiezi suplimentar si de o serie de avantaje concrete:
 
  • AOPA România este singura asociaţie care oferă membrilor săi posibilitatea incheierii unei asigurari Full CASCO de aviatie la preţuri şi condiţii de excludere preferenţiale negociate pentru membrii AOPA din Uniunea Europeană,
  • Romanian Hobby Center - importatorul în România a avioanelor TECNAM oferă membrilor AOPA România reduceri intre 3% şi 5% în funcţie de valoare la orice avion Tecnam comandat.
  • Laboratorul de Orologerie - importatorul în România a ceasurilor Fortis şi  Traser oferă membrilor AOPA România un discount de 20 % pentru orice ceas Fortis şi Traser comandat şi adiţional alte facilitaţi;
  • Crasna Aviation Club - dealer pentru Apollo Fox oferă membrilor AOPA România reduceri intre 3% şi 5% în funcţie de valoare la orice aeronavă fabricata de Halley  (Ungaria).
 AOPA România caută permanent alte parteneriate pentru a putea oferi membrilor săi beneficii suplimentare, imediat ce acestea vor fi incheiate le vom face publice.
 

 

Devino Membru AOPA ROMANIA chiar acum!

 

Comentarii

  • Butolo Andra Catalina
    01.06.2015

    Solicitare emitere card AOPA.

Lasa un comentariu

0 + 6 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32