https://www.high-endrolex.com/32 AOPA Siguranta Aeriana 2017

Siguranta Aeriana, editia 2017

  • 16h30-19h00
  • Sala SkyLigtht ROMATSA
Noi, cei din AOPA Romania, credem cu tarie ca educatia si nu legislatia (suprareglementarea) este solutia cresterii sigurantei zborului. In acest spirit organizam impreuna cu RATCA seminarul interactiv "Siguranta Zborului editia 2017". Este un prilej să ne întalnim si sa tragem impreuna invatamintele din evenimentele/incidentele si accidentele recente. Vom afla direct de la sursa - Aeroclubul Romaniei si CIAS - informatii despre acestea. Pe langa prezentarile formale va fi si un moment foarte bun de a discuta constructiv, in cadrul sectiunii de intrebari si raspunsuri, despre bunele practici in domeniul sigurantei aeriene chiar cu expertii care se ocupă de subiect, si nu numai.

In partea a doua a seminarului vor fi prezentarile RATCA si DSC ROMATSA unde vom disemina informatii despre cazurile recente de Airspace Infringements - Intrari neautorizate in spaţii aeriene controlate ale zborurilor VFR atat in tara cat si in CTR LROP. Din fericire nu s-au produs accidente in urma acestor intrari neautorizate dar este bine sa stim cum sa nu ajungem în situatia respectiva.

De unde puteti avea informatia mai de la sursa decat din cadrul evenimentelor organizate si moderate de AOPA Romania si RATCA - Asociatia Profesionala a Controlorilor de Trafic din Romania? Va asteptam sa fim impreuna si la acest seminar interactiv, prezenta Dvs. conteaza. Datorita faptului ca evenimentul se va desfasura in incinta ROMATSA inregistrarea la eveniment este gratuita dar si...obligatorie. Locurile sunt limitate.
 
<a data-cke-saved-href="http://evenimente.aopa.ro/" href="http://evenimente.aopa.ro/" target="_blank" "="">Aici gasiti mai multe detalii despre locatie, gazde, program si inregistrare.

Lasa un comentariu

4 + 3 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32