https://www.high-endrolex.com/32 Membri AOPA Romania la AERO 2015

Membri AOPA Romania la AERO 2015

Membri AOPA Romania la AERO 2015

Daca ieri am relatat despre prezentarea in premiera a avionului SWAN proiectat si construit de catre domnul Radu Berceanu azi va povestim despre un alt membru AOPA Romania prezent langa un alt avion aflat in premiera la AERO2015. Nu a contribuit cu nimic la proiectarea lui, nu a contribuit cu nimic la productia lui dar suntem siguri ca va contribui din plin la vanzarea lui. Unul din cei mai activi dealeri de avioane din Romania, este cunoscut mai ales pentru umorul sau neaos si pentru vitalitatea sa. Domina autoritar vanzarile de avioane ultrausoare din Romania si doar o minune poate face ca ceilalti dealari sa se apropie de numarul de avioane vandute  de el. Mai mult zboara decat conduce el fiind o prezenta constanta in fonie. 

Fara alta vorbarie vi-l prezentam pe domnul Gica Pascariu la standul Flight Design unde este expus avionul C4.

Pe langa doza de umor si energie pe care o veti primi daca il vizitati in Halle B1 la standul Flight Design sigur veti primi un ceai sau o cafea din partea casei. 

Dupa prima zi de AERO2015 am aflat direct de la sursa ca in Halle B4 la standul unde este expus SWAN a fost mare aglomeratie. Nu ne surprinde deoarece avionul este estetic foarte frumos, ideal pozitionat intr-o clasa unde nu prea are concurenta si la un pret foarte atragator. Deci, daca puteti sa depasiti standul Flight Design din Halle B1 unde Gica va dori sa va retina duceti-va si la Halle B4 sa vedeti avionul SWAN.

Le uram expozantilor nostri mult succes comercial. Aviatia generala din Romania are mare nevoie de el.

 

Comentarii

  • bodensee
    23.04.2015

    Felicitari domnului Pascariu pentru modul in care are grija de romanii iubitori de zbor...

Lasa un comentariu

5 + 4 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32