https://www.high-endrolex.com/32 Invitatiile membrilor AOPA Romania la AERO 2014

Invitatiile membrilor AOPA Romania la AERO 2014

Invitatiile membrilor AOPA Romania la AERO 2014

Ne face deosebita placere sa va adresam pe aceasta cale invitatii din partea membrilor AOPA Romania prezenti cu standuri la cea mai mare expozitie de General Aviation din Europa - AERO2014 de la Friedrichshafen, Germania.

Membrul nostru fondator domnul Sandor Vizaknai reprezentantul Halley Apollo Fox Ungaria va invita in pavilionul B standul 221 cu, si aici citam, "un paharel de palincuta". Din experienta editiilor precedente de AERO va putem garanta calitatea...tratamentului.

Familia Cojocaru, Irina si Marian, cei care insufletesc Aerodromul Comana va astepta in pavilionul B1 standul 121-122. Acolo veti putea vedea ultimele modele de paramotoare. Sigur va veti bucura de binecunoscuta ospitalitate romaneasca chiar daca este in standul Bulgariei. Comunicatul lor de presa este urmatorul:

"Clubul Sportiv Moto Fly Ro va participa alaturi de Avio Design Ltd. in perioada 9-12 aprilie 2014 la AERO EXPO 2014, eveniment ce va avea loc la Friedrichshafen in Germania.
In anul 2012, datorita unui proiect joint-venture, a fost lansat ADler, un paratrike tandem de 2 locuri. Lansarea a avut loc la Aerodromul Comana din Giurgiu si ulterior la Mondial Paramoteur, eveniment ce se desfasoara la Basse-Ham in Franta.
ADler a fost proiectat de pilotul-instructor Marian Cojocaru si a fost finalizat cu ajutorul echipei Avio Design Ltd., fiind, in prezent, una dintre cele mai performante aeronave ultrausoare la categoria sa. In anul 2013 ADler a obtinut certificarea DULV.
Avio Design Ltd. este o companie din Bulgaria care detine o experienta de peste 20 de ani in constructia motodeltaplanelor si un bun renume, datorita performantelor, design-ului si inovatiei aduse aeronavelor.
Mai multe informatii despre ADler pe www.paradler.com.
Pe data de 10 aprilie 2014 la ora 6.00 PM, va invitam la standul Bulgariei unde va avea loc un simpozion sustinut de cele 5 companii prezente la acest stand si, binenteles, o mica petrecere.
Coordonatele le regasiti pe invitatia atasata.
Va asteptam !
Ing. Rumen Ivanov, Marian Cojocaru
Avio Design Ltd. Club Sportiv Moto Fly Ro"

Domnul Gica Pascariu, reprezentantul Flight Design in Romania va face si dansul o invitatie in stilul sau inegalabil:

"Never the less, toti cei care veniti, va astept si pe la standul nostru, o cafea un fruct, ceva de ale gurii,on the house natuurlick ;) cat si un loc unde Să va odihniti picioarele.

La revedere la Aero diutchland ;))"

Iarasi putem confirma cele de mai sus asa ca nu ezitati. Pe langa avionele CTSW va veti bucura si de compania lui Gica! Il puteti gasi in pavilionul B1 la standul 101.
 
Dorim tuturor expozantilor si vizitatorilor o expozitie interesanta si sa ne vedem cu bine la zbor!
 

Lasa un comentariu

1 + 5 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32