https://www.high-endrolex.com/32 Invitatia AOPA Romania la BIAS2015 - 18-21 Iunie 2015

Invitatia AOPA Romania la BIAS2015 - 18-21 Iunie 2015

Invitatia AOPA Romania la BIAS2015 - 18-21 Iunie 2015

Stimati membri AOPA, dupa cum bine stiti in ultimele editii ale BIAS avioanele AOPA Romania au constituit majoritatea absoluta in display-ul static de la BIAS. Se apropie noua editie de BIAS, haideti sa fim si mai multi acolo. Redam mai jos textul invitatiei trimisa cu amabilitate de catre doamna Luminita Valcea si rugam pe toti membri care vor sa participe sa contacteze secretariatul AOPA - secretariat at aopa punct ro - si sa ne informeze asupra tipului de avion si a inmatricularii ca sa putem da o lista catre organizatori. Termenul limita Vineri 22.Mai. Venirea in expozitie se va face Joi si plecarea Duminica. Vineri este ziua specialistului si Sambata este baia de multime :)

Cu cat o sa fim mai multi cu atat o sa ne distram mai tare impreuna. Va asteptam.

"Bună ziua Domnule Director,
În spiritul bunei colaborări de până acum, avem plăcerea de a vă invita să participați la a IV-a ediție a Expoziției de Aviație Generală, ce se va desfășura în cadrul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition – BIAS 2015. Veți regăsi în acest sens, în anexă, invitația oficială de participare din partea Domnului Director General al Companiei Naționale Aeroporturi București S.A. – organizatorul acestui eveniment.
Anul acesta, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition – BIAS 2015, se va desfășura în zilele de 19 și 20 iunie în locația deja cunoscută: pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu.
Pentru evenimentul din acest an estimăm o audiență cel puțin la fel de numeroasă precum în anii precedenți, având în vedere faptul că peste 80.000 de pasionați se bucură an de an de „arta zborului”. Pentru alte amănunte legate efectiv de detaliile programului evoluțiilor aeriene din cele două zile menționate (19 și 20 iunie), voi reveni ulterior, deoarece în acest moment ele sunt în curs de definitivare.
După cum bine știți din edițiile precedente, Expoziția este destinată producătorilor, dealerilor și proprietarilor de aparate de zbor – de la aeronave ușoare la business jet-uri, prestatorilor de serviciii de aviație generală, școlilor de zbor și centrelor de pregătire / excelență în aviație, furnizorilor de echiapmente și articole cu tematică aeronautică.
Expoziția de Aviație Generală este organizată, ca de obicei, în interiorul Hangarului 2 ROMAERO și pe platforma din fața acestuia – unde va fi amenajată o zonă de static display.
Alocarea standurilor și a spațiilor de expunere se va face în ordinea înscrierilor de participare la General Aviation Exhibition 2015. Această alocare de spații se va face și în acest an în mod gratuit, iar aeronavele care vor fi prezente în static display vor fi scutite de taxe.
De aceea, avem rugămintea să ne confirmați, în cel mai scurt timp posibil, participarea dumneavoastră la BIAS 2014. Mai mult decât atât, vă rugăm să ne comunicați și dimensiunile standului pe care doriți să îl amenajați în cadrul acestei expoziții și, unde este cazul, să menționați aeronavele cu care veți participa (tip, înmatriculare, etc) și dimensiunile pe care doriți să le rezervați în cadrul static display-ului acestei expoziții.
Pentru mai multe amănunte, nu ezitați să mă contactați.
Cu stimă și respect,
Luminita Vilcea"

Comentarii

  • Cioara Maria
    19.06.2015

    Buna ziua. Cum as putea intra si eu in posesia unei invitatii VIP pentru doua persoane?

Lasa un comentariu

6 + 9 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32