https://www.high-endrolex.com/32 AOPA Romania FlyIn & Barbeque, Sirna, 1 Decembrie 2016

AOPA Romania FlyIn & Barbeque, Sirna, 1 Decembrie 2016

AOPA Romania FlyIn & Barbeque, Sirna, 1 Decembrie 2016

Sfârşit de Noiembrie 2016. Aproape sfârşitul anului.
Încă un an a trecut, parcă prea repede. Prea repede pentru tot ceea ce ne-am propus să realizăm, prea repede pentru toate pe care am reuşit să le realizăm.
Am zburat, unii mai mult, alţii mai puţin, alţii mai puţin decât ar fi vrut, fiecare dintre noi păstrând însă în fiecare zi trecută magia şi misterul Zborului.
În logbookul de realizări ale Asociaţiei avem notări şi pentru anul 2016. Rasfoind carnetul, găsim înregistrări despre acestea:
Au continuat întâlnirile cu Autoritatea Aeronautică referitoare la înregistrarea terenurilor de zbor, discuţii care au dus la recunoşterea din partea Autorităţii a necesităţii generării unui PIAC accesoriu IADC, PIAC la realizarea căruia vom contribui.
Au continuat discuţiile referitoare la Harta VFR – hartă care, prin contribuţia membrilor Asociaţiei, se apropie cu paşi mari de momentul printului final.
Au continuat întâlnirile referitoare la tarife, subiect care încă ne framântă, dar pentru care avem o propunere rezonabilă pentru ROMATSA.
Au continuat seria de seminarii, deosebit de bine primite, atât de prietenii controlori cât şi de membrii Asociaţiei.
Au fost iniţiate acţiuni pentru înlesnirea înlocuirii staţiilor radio îmbarcate în vederea conformării cu legislaţia europeana privind eşantionarea benzii de frecvenţe aeronautice cu 8,33 Mhz, demers în care suntem lideri de proiect la nivel AOPA Europe.
Au fost deschise acţiuni privind reconfigurarea Legislaţiei ULM / Ultralight / Microlight la nivel EASA, în sensul uniformizării şi recunoaşterii reciproce între statele semnatare.
A continuat parteneriatul cu Asociaţia prietenă RATCA, parteneriat de care suntem deosebit de încântaţi, atât din punct de vedere al rezultatelor directe, cât şi pentru oamenii care în timp ne-au devenit prieteni, membri ai asociaţiei controlorilor. Am participat la întrunirile lor, au participat la întâlnirile noastre, de fiecare dată cu rezultate.
Am lăsat la sfârşit poate cea mai importantă realizare a Asociaţiei pe anul 2016, organizarea la Bucuresti a Intrunirii Regionale IAOPA. Evenimentul (pentru care am primit mesaje de felicitare si de mulţumire din partea numelor grele ale IAOPA) a pus AOPA România în locul pe care îl merită la masa Asociaţiilor afiliate IAOPA. Dl Craig Spence, Secretar General IAOPA, a fost prezent, iar mesajul domniei sale ulterior intrunirii ne-a demonstrat că ceea ce facem facem bine, şi, mai mult, ceea ce facem contează în contextul general.
Am completat şi în Carnetul de Zbor al Asociaţiei, ca în fiecare an, prin prezenţe la AirShowuri, la BIAS, la toate evenimentele aeronautice ale anului.
A fost un an bun şi plin. Şi ca orice an bun şi plin, şi 2016 se cuvine a fi sărbătorit Aviation Style, printr-un ultim eveniment, la ultimul FlyIn al anului 2016 – AOPA FlyIn & BBQ.

De 1 Decembrie vă învităm la Aerodromul Şirna, pentru zbor, pentru relaxare între prieteni, pentru povestiri despre pe unde am mai zburat şi ce planuri de raiduri avem pentru 2017.

Ca de obicei, puteţi veni prin aer sau pe şosea, important este să veniţi. Veniţi cu toată familia, cu soţiile, cu copii. Este momentul în care ne bucurăm cu toţii, şi le mulţumim astfel, în felul nostru, celor care au acceptat să ne rupem de ei pentru timpul pe care îl petrecem pe terenurile de zbor şi în aer.


Pentru detalii contactati:
Vlad Codreanu 0741052216
Dragos Stoicescu 0744319841

Vă aşteptăm cu drag.
 
PS Prognoza meteo se anunta buna doar ca o sa fie ...frig (3 grC) asa ca va sugeram sa va imbracati gros 

Lasa un comentariu

9 + 4 =

https://www.high-endrolex.com/32 https://www.high-endrolex.com/32